Az Ön weboldala védve van a támadókkal szemben?

Tudni szeretné, hogy weboldala milyen biztonsági állapotban van? Igényelje biztonsági audit szolgáltatásunkat!

Miért ajánlott elvégezni az auditot?

Az interneten felllelhető weboldalak egy igen jelentős százaléka mögött WordPress motor van. A számosságnak köszönhetően támadóknak kiváló felületet kínál automatizált támadásokhoz.

A WordPress és a hozzá elérhető bővítmények és sablonok nyílt forráskódúak, ami azt jelenti, hogy a forráskódjuk bárki számára megismerhető. Ez egyrészt előny, mert bármilyen biztonsági rés vagy hiba általában gyorsan felfedezésre és javítára kerül. Másrészt viszont a felfedezett sérülékenységek bárki számára, így a támadók számára is megismerhetőek lesznek. 

Egy elhanyagolt weboldal valóságos kincsesbánya egy támadó számára. Amennyiben a támadó az oldal fájljai közé sikeresen bejuttat kártékony fájlokat, gyakorlatilag a teljes irányítást képes átvenni a weboldal felette. A jó hír, hogy megfelelő karbantartással, és biztonsági beállításokkal az esetek 99,9%-ában sikeresen lehet védekezni az automatizált támadásokkal szemben. 

Mi történik az audit során?

Külső vizsgálat

Etikus hacker eszközökkel megvizsgáljuk a weboldalát kívülről, és megállapítjuk az esetleges hiányosságokat, biztonsági réseket.

Belső vizsgálat

Részletesen megvizsgáljuk weboldalánka állapotát belülről, illetve megnézzük, hogy a tárhely megfelel-e a biztonsági követelményeknek.

Jelentés

Részletes jelentést készítünk a feltárt problémákról, illetve javaslatot teszünk azok javítási lehetőségeiről, illletve akár ki is javítjuk azokat.

Milyen problémákra derülhet fény az audit során?

Mennyibe kerül?

WP Audit Light

INGYENES

WP Audit Normal

5.990Ft+áfa

WP Audit Plus

12.990Ft+áfa

A biztonsági auditot 1-2 munkanapon belül elkészítjük, és megküldjük a rendelés során megadott e-mail címére. 

Ezen szolgáltatásunkat akkor ajánljuk, ha az Ön weboldalát még nem érte sikeres támadás, tehát még nem fertőzött, funkcionálisan rendben műkdöik, de szeretne megbizonyosodni arról, hogy megfelelően védve van a jövőbeni támadásokkal szemben. Amennyiben weboldala már fertőzött, válassza helyreállítási szolgáltatásunkat!

Büszkék vagyunk rá, hogy együtt dolgozhat(t)unk velük: