WordPress biztonsági audit

Tudni szeretnéd, hogy weboldalad milyen biztonsági állapotban van? Igényeld biztonsági audit szolgáltatásunkat!

Az weboldalad védve van a támadókkal szemben?

Az interneten felllelhető weboldalak egy igen jelentős százaléka mögött WordPress motor van. A számosságnak köszönhetően támadóknak kiváló felületet kínál automatizált támadásokhoz.

A WordPress és a hozzá elérhető bővítmények és sablonok nyílt forráskódúak, ami azt jelenti, hogy a forráskódjuk bárki számára megismerhető. Ez egyrészt előny, mert bármilyen biztonsági rés vagy hiba általában gyorsan felfedezésre és javítára kerül. Másrészt viszont a felfedezett sérülékenységek bárki számára, így a támadók számára is megismerhetőek lesznek. 

Egy elhanyagolt weboldal valóságos kincsesbánya egy támadó számára. Amennyiben a támadó az oldal fájljai közé sikeresen bejuttat kártékony fájlokat, gyakorlatilag a teljes irányítást képes átvenni a weboldal felette. A jó hír, hogy megfelelő karbantartással, és biztonsági beállításokkal az esetek 99,9%-ában sikeresen lehet védekezni az automatizált támadásokkal szemben. 

Mi történik az audit során?

Külső vizsgálat

Etikus hacker eszközökkel megvizsgáljuk a weboldadat kívülről, és megállapítjuk az esetleges hiányosságokat, biztonsági réseket.

Belső vizsgálat

Részletesen megvizsgáljuk weboldad állapotát belülről, illetve megnézzük, hogy a tárhely megfelel-e a biztonsági követelményeknek.

Jelentés

Részletes jelentést készítünk a feltárt problémákról, illetve javaslatot teszünk azok javítási lehetőségeiről, illletve akár ki is javítjuk azokat.

Milyen problémákra derülhet fény az audit során?

Mennyibe kerül?

WP Audit
Light

INGYENES

WP Audit
Normal

5.990Ft+áfa

WP Audit
Plus

12.990Ft+áfa

A biztonsági auditot 1-2 munkanapon belül elkészítjük, és megküldjük a rendelés során megadott e-mail címére. 

Ezen szolgáltatásunkat akkor ajánljuk, ha a weboldaladat még nem érte sikeres támadás, tehát még nem fertőzött, funkcionálisan rendben műkdöik, de szeretnél megbizonyosodni arról, hogy megfelelően védve van a jövőbeni támadásokkal szemben. Amennyiben weboldalad már fertőzött, válaszd helyreállítási szolgáltatásunkat!

Büszkék vagyunk rá, hogy együtt dolgozhat(t)unk velük: