WordPress biztonsági audit

Tudni szeretnéd, hogy weboldalad milyen biztonsági állapotban van? Igényeld biztonsági audit szolgáltatásunkat!

Az weboldalad védve van a támadókkal szemben?

Az interneten felllelhető weboldalak egy igen jelentős százaléka mögött WordPress motor van. A számosságnak köszönhetően támadóknak kiváló felületet kínál automatizált támadásokhoz.

A WordPress és a hozzá elérhető bővítmények és sablonok nyílt forráskódúak, ami azt jelenti, hogy a forráskódjuk bárki számára megismerhető. Ez egyrészt előny, mert bármilyen biztonsági rés vagy hiba általában gyorsan felfedezésre és javítára kerül. Másrészt viszont a felfedezett sérülékenységek bárki számára, így a támadók számára is megismerhetőek lesznek. 

Egy elhanyagolt weboldal valóságos kincsesbánya egy támadó számára. Amennyiben a támadó az oldal fájljai közé sikeresen bejuttat kártékony fájlokat, gyakorlatilag a teljes irányítást képes átvenni a weboldal felette. A jó hír, hogy megfelelő karbantartással, és biztonsági beállításokkal az esetek 99,9%-ában sikeresen lehet védekezni az automatizált támadásokkal szemben. 

Mi történik az audit során?

Külső vizsgálat

Etikus hacker eszközökkel megvizsgáljuk a weboldadat kívülről, és megállapítjuk az esetleges hiányosságokat, biztonsági réseket.

Belső vizsgálat

Részletesen megvizsgáljuk weboldad állapotát belülről, illetve megnézzük, hogy a tárhely megfelel-e a biztonsági követelményeknek.

Jelentés

Részletes jelentést készítünk a feltárt problémákról, illetve javaslatot teszünk azok javítási lehetőségeiről, illletve akár ki is javítjuk azokat.

Milyen problémákra derülhet fény az audit során?

Mennyibe kerül?

WP Audit
Light

6.990Ft+áfa

WP Audit
Normal

12.990Ft+áfa

WP Audit
Plus

15.990Ft+áfa

A biztonsági auditot 2-5 munkanapon belül elkészítjük, és megküldjük a rendelés során megadott e-mail címére. 

Ezen szolgáltatásunkat akkor ajánljuk, ha a weboldaladat még nem érte sikeres támadás, tehát még nem fertőzött, funkcionálisan rendben műkdöik, de szeretnél megbizonyosodni arról, hogy megfelelően védve van a jövőbeni támadásokkal szemben. Amennyiben weboldalad már fertőzött, válaszd helyreállítási szolgáltatásunkat!

Büszkék vagyunk rá, hogy együtt dolgozhat(t)unk velük: