Sok esetben a kész megoldások kevésnek bizonyulnak

Tény, hogy ma már egy weboldalt, vagy egy egyszerűbb sablonizálható rendszert össze lehet rakni mindenféle fejlesztői tudás és kódolás nélkül is. Rengeteg kész megoldás van a piacon, ám ezek nem mindig tudják az igényeket maradéktalanul kielégíteni, pont a sablonos megoldás miatt. A konfekció öltöny tipikus esete: jó lesz, de messze nem tökéletes.

Ilyenkor jó, ha kéznél van egy megfelelő partner, aki segít megoldani a legbonyolultabb egyedi helyzeteket is.

responsive

Reszponzív weboldalkészítés

Nem csak gyönyörű és egyedi designt készítünk, hanem olyat, ami eladni is képes! Mindezt modern, reszponzív formában, hogy asztali számítógépeken, tableteken, és mobiltelefonokon is megfelelően jelenjen meg a tartalom.
wordpress

WordPress fejlesztés

A WordPress képességei lenyűgözőek, ráadásul rendkívül jól kegészíthető. Legyen sablon, Woocommerce webshop, vagy bármilyen egyedi megoldás, nem okoz problémát! Számos egyedi fejlesztéssel a hátunk mögött, bátran vágunk bele bármilyen egyedi igény megvalósításába!
folder

Egyedi webes szoftverfejlesztés

Web alapú, bárhonnan elérhető, ügyviteli-, adminisztrációs-, és egyedi CRM rendszerek fejlesztését vállaljuk, akár automatikus elektronikus számlázással és bankkártyás fizetéssel, más rendszerekkel való integrációval, teljes folyamatautomatizálással.

Hogyan zajlik egy átlagos fejlesztési projekt?

Miért mi?

Fókuszban a KKV-k

Se nem kicsi, se nem nagy. Pont olyan speciális, mint az igényeik. Mi pedig pontosan ismerjük ezeket, és megoldást kínálunk rájuk.

Sok éves tapasztalatunk van

Nincsenek felesleges körök. Amit csinálunk, azt tapasztalatból tesszük. Láttunk már sok dolgot az online világban, és nem jövünk zavarba a különleges kérésektől sem.

Támogatás és garancia

A projekt lezártával nem köszönünk el egymástól, hiszen az csak a közös munka kezdete. Fejlesztéseinkre garanciát vállalunk, és támogatás nyújtunk mellé.

Egyedi fejlesztésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Örülünk, hogy együtt dolgozhat(t)unk velük:

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére munkanapokon 9:00-16:00 között:

Gyakori kérdések

Menü bezárása