Gondtalan vállalkozás stabil webes háttérrel

Koncentráljon vállalkozása növekedésére, mi biztosítjuk, hogy a technikai háttér ne legyen ennek akadálya!

Karbantartás, biztonság, mentés és támogatás WordPress weboldalához

Nincs többé elhanyagolt, sérülékeny WordPress weboldal!​

Egy WordPress weboldal általában az elhanyagoltsága miatt lesz sérülékeny a támadókkal szemben. Ha a kritikus frissítéseket nem kellő rendszerességgel telepítik az oldalra, előbb-utóbb egy támadó ki fogja használni, a weboldalt feltöri, akár a teljes tartalmát törli, a tárolt adatokat megszerzi. 

A GDPR hatálya alatt különösen fontos egy vállalkozás számára, hogy odafigyeljen az adatok biztonságára.

WordPress üzemeltetési szolgáltatásunkkal nem kell többé emiatt aggódnia. Ha a weboldalát módosítani kell, az sem probléma, mivel üzemeltetési szolgáltatásunk erre is megoldást kínál. 

Kiszámítható költségekkel, és egyértelmű keretekkel.

Milyen lehetséges problémákkal szemben tudunk megoldást nyújtani?

SPAM fertőzés

Bizonyos fertőzések kifejezetten arra utaznak, hogy a weboldalt SPAM küldésre és SEO SPAM létrehozására használják.

Kockázat: weboldalt kiszolgáló szerver IP címének feketelistára kerülése, domain feketelistára kerülése, Google büntetés

Backdoor

Egy biztonsági rést kihasználva a támadók olyan un. backdoort – vagy magyarra fordítva hátsó kaput – helyezhetnek el a weboldalon, amely segítségével később tetszőleges további fertőzést helyezhetnek el a weboldalon.

Kockázat: weboldal feketelsitára kerülése, Google büntetés

Brute force-támadás

A brute force – magyarra fordítva nyers erő – támadás során a támadók a kinyert felhasználónevekhez jelszólistákat párosítanak, és így néhány perc alatt akár több ezer belépési kísérletet is megvalósítanak – sajnos sokszor a gyenge jelszavak miatt sikerre.

Kockázat: adminisztrátori hozzáférés szerzése esetén korlátlan lehetőségek vannak a támadó kezében.

Magas szerverterhelés

Általános probléma lehet, hogy a weboldal lassú, a tárhely korlátait feszegeti, esetleg már “Resource Limit Is Reached” hibaüzenetet is mutat, az adminisztrációs felületre nem lehet belépni.

Kockázat: kiesett bevétel a weboldal elérhetetlensége miatt, tárhelyszolgáltató letilthatja az oldalt, kedvezőtlen Google helyezés, büntetés.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Naponta telepítjük a frissítéseket

Folyamatosan monitorozzuk a weboldalát

Fejlesztői támogatást, és szakamai tanácsadást adunk

Prémium WordPress felügyelet

Teljesértékű, minden igényt kielégítő karbantartási szolgáltatás.

Nincsenek többé csomagok! Egyszerűsítettünk, és csomagok helyett mindenki számára rugalmasan konfigurálható konstrukciót találtunk ki:

3000Ft/hó + áfa
alapdíj, ami 1db WordPress oldal üzemeltetését tartalmazza.

Minden további WordPress oldal karbantartási díja 1500Ft/hó + áfa.

Mit tartalmaz pontosan?

Jelenleg

0
ügyfelünk
0
WordPress oldalát üzemeltetjünk
+ ajándék

Megrendelés

Jelen megrendelés nem minősül elektronikus úton történő szerződéskötésnek. A megrendelés beérkezése, feldolgozása, és a megadott oldal(ak) vizsgálata után, a megadott e-mail címre elküldjük Önnek az egyedi üzemeltetési szerződését. A jogviszony és a fizetési kötelezettség csak a szerződés aláírásával jön létre. 

Akinek honlapja van, szüksége van fejlesztőre, mert ez egy „never ending story”. Nem mindegy, hogy mindennapos szenvedést vagy folyamatos együtt fejlődést jelent ez a partnerség. A Devboxal gördülékenyen együtt tudunk dolgozni, mert ha kitalálunk valamit, biztosan nem ők a szűk keresztmetszet. Segít az együtt gondolkodásban is és a megvalósítás is nagyon flottul megy. Köszönjük! Csak így tovább! 🙂

Gombos Zsolt, Fehér Márton

Online Marketing Akadémia – OMA.hu

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál a csúcseterhelések idején gyakran leállt, erre kerestünk megoldást. A Devbox munkatársai gyorsan átlátták mi okozza a hibát és megoldási javaslattal álltak elő. Az online üzletben a sebesség fontos kérdés, ezért örülünk, hogy Messengeren is elérhetőek, így perceken belül reagálnak minden felmerülő kérdésre. Megnyugtató technikai hátteret biztosítanak a szépen fejlődő portálunknak.

Pálmai L. Ákos

főszerkesztő, BudaPestkörnyéke.hu

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére munkanapokon 9:00-16:00 között:

Gyakori kérdések