Nincs többé elhanyagolt, sérülékeny WordPress weboldal!

Egy WordPress weboldal általában az elhanyagoltsága miatt lesz sérülékeny a támadókkal szemben. Ha a kritikus frissítéseket nem kellő rendszerességgel telepítik az oldalra, előbb-utóbb egy támadó ki fogja használni, a weboldalt feltöri, akár a teljes tartalmát törli, a tárolt adatokat megszerzi. 

WordPress üzemeltetési szolgáltatásunkkal nem kell többé ezért aggódnia. Szívességet sem kérnie a weboldal módosításához, mivel üzemeltetési szolgáltatásunk erre is megoldást kínál, kiszámítható és világos keretekkel, költséghatékonyan.

Mit adunk pontosan?

Naponta telepítjük a frissítéseket

A kért módosításokat 24 órán belül elvégezzük

Felhasználható munkaórakeretet adunk

Jelentést küldünk a weboldalán történt eseményekről

Folyamatosan monitorozzuk a weboldalát

Fejlesztői támogatást, és szakamai tanácsadást adunk

Prémium WordPress felügyelet

M L XL
Felügyelt weboldalk száma (max)2db4db8db
Üzemeltetési munkaórakeret/hó1 óra2 óra4 óra
Havonta fizetve4 990Ft8 990Ft13 990Ft
Negyedévente fizetve10 990Ft19 990Ft39 990Ft
Félévente fizetve19 990Ft39 990Ft79 990Ft
Évente fizetve39 990Ft79 990Ft129 990Ft

Bővebben:

 • Napi rendszerességgel frissítések telepítése a weboldal motorjához és kiegészítőkhöz, bővítményekhez.
 • Havidíjban foglalt, az üzemeltetett weboldalakra felhasználható havi munkaórakeret. Ez az idő biztosan az Ön rendelkezésére fog állni az adott hónapban. A munkaórákat nem lehet átvinni másik hónapra.
 • Kedvezményes óradíj, a kereten felül, vagy új fejlesztésekhez. Ha szüksége van egy új weboldalra vagy fejlesztésre, akkor rendkívül sokat spórolhat így.
 • Fejlesztői támogatás és szakmai tanácsadás bármilyen webes kérdésben, nem csak az üzemeltetett weboldalakkal kapcsolatban.
 • Google Search Console kezelés - igény szerint ezt is felügyeljük, és figyeljük.
 • A weboldal(ak) gyorásítása - átnézzük a weboldalt, és ahol lehet, ott gyorsítunk a működésén.
 • Verziókezelt forráskód az egyedi fejlesztésekhez - így visszakereshetünk bármilyen változtatást, akár évekre visszamenőleg.
 • Fejlesztői környezet fenntartása - egy szeparált környezetben létrehozzuk a weboldal klónját, így a módosításokat az éles oldal kiesése vagy szétesése nélkül tudjuk kipróbálni
 • Havi üzemeltetési jelentés az eseményekről, és a felhasznált keretről.
 • Behatolás, hackelés elleni védelem és monitorozás, riasztás esetén manuális beavatkozás.
 • Rendszeres biztonsági mentés, független szerverre. (Előfeltétele, hogy a tárhelyszolgáltatást is tőlünk vegye igénybe.)
 • Kedvezményes tárhelybérleti lehetőség
 • A bejövő módosítási kérések munkanapokon legfeljebb 24 - de általában 1-2 órán belül elvégzésre kerülnek.
 • Ha a feladat több, mint 1 órát vesz igénybe, akkor közös megállapodással ütemezzük elvégzésének időpontját.

Jelenleg:

0
cég
0
WordPress weboldalát
0 %
rendelkezésre állás mellett

üzemeltetjük.

 1. Olyan kis- és közepes vállalkozásoknak, akiknek elengedhetetlen a folyamatos és stabil webes jelenlét, de nem engedhetik meg maguknak, hogy ennek biztosítására egy alkalmazottat foglalkoztassanak. Szolgáltatásunk rendelkezik egy alkalmazott minden előnyével, de annál jóval költséghatékonyabb!
 2. Ha vásárolt egy prémium sablont, de arra már lejárt a támogatás.
 3. Ha lelépett az előző fejlesztő, és kéne valaki, aki támogatást nyújt a meglévő weboldalhoz.
 1. Első lépésként megvizsgáljuk az üzemeltetendő weboldalt vagy weboldalakat.
  Csak akkor üzemeltethetjük, ha ismerjük kívülről-bellülről. Átnézzük, és el is mondjuk, hogy mit találtunk, mit kell módosítani vagy javítani a maximális biztonság és sebesség érdekében. Elképzelhető, hogy a következő lépés, a weboldal állapotától függően plusz költséggel jár – erről tájékoztatjuk.
 2. Szintre hozzuk a frissítéseket, illetve ahol szükséges, ott javítjuk a hibákat. Feltárjuk, és megszüntetjük a sérülékenységeket.
  Természetesen a szeparált fejlesztői környezetben először. Egy nagyon elhanyagolt oldal  akár teljesen szét is eshet a frissítésektől, ezért csak a letesztelt frissítés és módosítás kerülhet ki az éles  oldalra.
 3. Telepítjük az üzemeltetéshez szükséges környezetet.
  Mi és rendszereink figyelünk, Ön pedig hátradőlhet, mert weboldala a legjobb kezekbe került!

Tudjuk, hogy a weboldalhoz való hozzáférés kiadása bizalmi kérdés, ezért mindent megtetszünk az Ön biztonsága érdekében!

 • Biztonságos, hosszú és bonyolult jelszavakat használunk
 • A piacon a legjobb és legbiztonságosabb jelszómenedzserben tároljuk azokat
 • Ahol csak lehetőség van rá, kétfaktoros illetve ujjlenyomatos hitelesítést használunk
 • Folyamatosan figyeljünk a sebezhetőség-adatbázisokat, így fel tudunk készülni a gyártói javítás előtti védekezésre
 • Mindig a legfrissebb verziójú, legális szoftverekkel dolgozunk

Azt javasoljuk, hogy vagy a weboldalainak számát, vagy a csomaghoz járó munkaórakeretet vegye figyelembe. Ha Önnek csak egy weboldala van, de tudja, hogy sok módosítást szokott kérni, akkor érdemes lehet az M helyett inkább az L vagy XL csomagot választania, mert kedvezőbb, mintha utólag egészítenénk ki plusz órákkal a keretet.

Időt és biztonságot. Nem kell többé a weboldalával napi szinten foglalkoznia, ezálal időt spórol meg. Nem kell többé a biztonság miatt sem aggódnia, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy weboldala maximálisan biztonságos legyen.

Pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben szolgáltatásunk nem elégedett, visszafizetjük az árát.

A pénzvisszafizetési garancia érvényesítésére a szolgáltatás megkezdésétől számított 30 napig van lehetőség, havi fizetési ütem esetén az első hónapban, 14 napig. A visszaélések elkerülése érdekében a pénzvisszafizetés nem vonatkozik a frissítések szintre hozásánál felmerülő költségekre, illetve a kért módosításokra, elvégzett munkára, kizárólag az üzemeltetés díjára.

Megrendelés


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (hello@devbox.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a DEVBOX Kft.-vel köti (7054 Tengelic, Rákóczi u. 9.)

Örülünk, hogy együtt dolgozhat(t)unk velük:

Kérdése van?

hello@devbox.hu

+36 20 420 6782

Gyakori kérdések

Menü bezárása