Feltört, fertőzött WordPress oldalak helyreállítása, vírusmentesítése

Mik a jelei, ha WordPress weboldalamat feltörték vagy megfertőződött?

Milyen kockázata van annak, ha a weboldal sokáig fertőzött marad?

6+1 pontból álló akciótervünk van arra,
hogy weboldala 24 órán belül újra működjön!

1. Fájlok és adatbázis mentése

2. Vizsgálat, fertőzés okának megkeresése

3. Fertőzés eltávolítása

4. Visszaállítás

5. Újbóli fertőzés megakadályozása, biztonsági audit

6. Jelentés és tiltólistáról való eltávolítás kezdeményezése

+1 Üzemeltetés

Javasoljuk, hogy vegye igénybe üzemeltetési szolgáltatásunkat, hogy a jövőben ne fordulhasson elő újra ilyen eset!

Menyibe kerül? Mennyi idő alatt készül el?

A szolgáltatás díja
29.990 Ft 
19.990Ft
bruttó egyszeri díj.

A tisztítást munkanapokon még a megrendelés napján megkezdjük, és általában néhány óra alatt, de legkésőbb 1 munkanapon belül a weboldal újra működőképes lesz.

A tisztításhoz szükségünk lesz a tárhely adminisztrációs felületéhez való hozzáférésre, vagy legalább egy FTP hozzáférésre, így ezeket mindenképpen érdemes megkeresni és előkészíteni.

 Ft

100% garancia - 0% kockázat

Garantáljuk, hogy a legszakszerűbb szolgáltatást nyújtjuk a probléma megoldásához! Nincs semmilyen kockázat: csak akkor kell fizetni, ha a tisztítás sikeres volt. Ha a fertőzés a mi hibánkból, vagy a mi figyelmetlenségünk miatt újra visszatér, a tisztítást díjmentesen újra elvégezzük, vagy a kifizetett díjat visszafizetjük.

Akinek honlapja van, szüksége van fejlesztőre, mert ez egy „never ending story”. Nem mindegy, hogy mindennapos szenvedést vagy folyamatos együtt fejlődést jelent ez a partnerség. A Devboxal gördülékenyen együtt tudunk dolgozni, mert ha kitalálunk valamit, biztosan nem ők a szűk keresztmetszet. Segít az együtt gondolkodásban is és a megvalósítás is nagyon flottul megy. Köszönjük! Csak így tovább! 🙂

Gombos Zsolt, Fehér Márton

Online Marketing Akadémia – OMA.hu

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál a csúcseterhelések idején gyakran leállt, erre kerestünk megoldást. A Devbox munkatársai gyorsan átlátták mi okozza a hibát és megoldási javaslattal álltak elő. Az online üzletben a sebesség fontos kérdés, ezért örülünk, hogy Messengeren is elérhetőek, így perceken belül reagálnak minden felmerülő kérdésre. Megnyugtató technikai hátteret biztosítanak a szépen fejlődő portálunknak.

Pálmai L. Ákos

főszerkesztő, BudaPestkörnyéke.hu

Örülünk, hogy együtt dolgozhat(t)unk velük: